Workshop Encaustic Art € 35,00

Workshop Encaustic Art

Sta je open voor het leren van iets nieuws?

Volg dan de Workshop Encaustic Art …….tekenen vanuit je gevoel. Je hoeft absoluut geen schilder of tekenervaring te hebben! We gaan intuïtief schilderen met bijenwas. Je maakt je eigen Encaustic Art tekening helemaal op gevoel. De kunst is om werkelijk alles los te laten en je gevoel te volgen. Zo ontstaan de mooiste tekeningen. Tijdens de workshop ontstaan mooie afbeeldingen, die voor jou een bepaalde betekenis kunnen hebben. Het is erg mooi om te ontdekken wat er allemaal met je gebeurt als je “los laat” en op je gevoel verder gaat. Het loslaten zal voor sommige al een hele uitdaging zijn. Encaustic Art is een techniek waarbij je met een schilderijzer (een klein strijkijzertje) en verschillende kleuren bijenwas abstracte of figuratieve tekeningen maakt. Je verwarmt de was op het schilderijzer en brengt dit vervolgens aan op speciaal papier. Tijdens de workshop maak je een kaart op A6 en A5 formaat. Ook maak je 1 of 2 tekeningen op A4 formaat.
 

Prijs:

€ 35,00 p.p.

Groepsgrootte:

8 personen

(grotere groepen op aanvraag)

Wil je een privé workshop volgen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. In deze workshop gaan we dieper in op jouw gevoelens.

Duur:

ca. 2 uur

Locatie:

Otto Dickeplein 1
Dordrecht 

Wij geven ook workshops op locatie!

Ben je na de workshop enthousiast geworden en wil je thuis verder aan de slag? Na afloop is het mogelijk om een starters set te kopen. Hiermee kan je direct aan de slag gaan. De starters set kost € 45,-

 

page.image

Meer informatie, of deze creatieve workshop boeken?

* Dit veld is verplicht