Wij houden van Holland € 35

Wij houden van Holland

Een gezellig oer Hollands stadsspel.

In onze citygame "Wij houden van Holland" spelen we in teams leuke en spannende Hollandse spelletjes in het centrum van een stad in Nederland.

Deze citygame wordt in het centrum van Dordrecht gespeeld. Dit is een actief en spannend stadsspel dat niet alleen het goede, maar soms ook erg veel strijdlust in je groep naar boven haalt.

Hoe gaat het te werk?

De spelbegeleider(s) ontvangt jullie op de afgesproken locatie en begeleidt de hele Wij houden van Holland. Het spel "Wij houden van Holland" wordt in teams gespeeld, hoe meer deelnemers hoe meer groepen. Bij hele kleine teams spelen we het spel soms met 1 team. Als teams strijd je tegen elkaar. Tijdens het spel spelen we circa 10 diverse "Hollandse" opdrachten waar punten mee te verdienen zijn. Sommige opdrachten worden tegen elkaar gespeeld en andere opdrachten doet ieder team apart. We beginnen in het centrum en we eindigen op een eindlocatie waar we een drankje nuttigen. Het team met de meeste punten wint een Hollandse prijs. De eindlocatie is nog geheim want dat is onderdeel van een opdracht. De eindlocatie zal altijd in het centrum van de stad zijn. Wil je zelf de begin en eindlocatie van het spel bepalen? Dat is mogelijk.

INCLUSIEF

- Alle citygame materialen

- Citygamebegeleiding

- Prijs winnaars

Prijs:

€ 35 p.p.

Groepsgrootte:

minimaal 10

Duur:

2 uur

Locatie:

in het centrum van Dordrecht  

page.image

Meer informatie, of deze creatieve workshop boeken?

* Dit veld is verplicht