Wie is de Mol Citygame € 35

Wie is de Mol Citygame

Ons beste verkochte stadsspel: Wie is de Mol!

Iets leuks voor een teamuitje, teambuilding, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familieuitje of de personeelsvereniging? Dan is Wie is de mol citygame echt een topper!

In deze citygame ga je“ Wie is de mol” spelen en de "Mol" binnen je groep te ontmaskeren.

Een leuk idee als je op zoek bent naar een spannend groepsuitje vol met actie en hilariteit. Niemand is te vertrouwen, want in elk team zit een "Mol".

Een actief en spannend stadsspel dat niet alleen het goede, maar vooral ook soms het slechte in uw groep naar boven haalt. Maar het mag allemaal tijdens het spel.

Wie vertrouw je door en door en wie durf je namens de hele groep opdrachten uit te laten voeren?

Wie voert wat uit, wie vertoont rare trekjes en wie saboteert de zaak? De "Mol" kijkt iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee. Er is verwarring, achterdocht, samenspel en nog veel meer.

Hoe gaat het te werk?

De spelbegeleider(s) ontvangt jullie op de afgesproken locatie en begeleidt de hele Wie is de Mol.

Als de teams zijn ingedeeld, wijzen we een "Mol" aan. Natuurlijk op een manier zodat de anderen niet weten wie de "Mol" is.

Als teams strijden jullie tegen elkaar. Het team met de meeste punten wint namelijk maar.....

De "Mol" van elk team probeert de opdrachten natuurlijk zoveel mogelijk te saboteren.

Het spel wordt gespeeld in het centrum van een stad naar keuze, de teams beginnen samen en samen strijden we tegen elkaar tijdens opdrachten. Daarna gaan we splitten en telt de race tegen de klok, ook hier worden weer vele opdrachten gespeeld.

Aan het einde van het spel komen we samen op een eindlocatie, daar gaan we een drankje drinken en spelen we samen de laatste opdracht: Wie is de Mol?

Bij kleine groepjes spelen we het spel in 1 team. De eindlocatie is nog geheim want dat is onderdeel van een opdracht. De eindlocatie zal altijd in het centrum van de stad zijn. Wij kunnen je (als je het spel meespeelt) niet vertellen wat de exactie eindlocatie is. Mocht je na het spel ergens willen afspreken voor bijv. het diner of vervolgprogramma, dan kunnen we je natuurlijk wel vertellen hoeveel minuten het bijvoorbeeld lopen is naar je locatie in het centrum.

Tip voor vrijgezellenfeestjes: ook leuk de mannen tegen de dames in teams mollen! Strijd tegen elkaar ;-)

INCLUSIEF

- Alle citygame materialen

- Citygamebegeleiding

Prijs:

€ 35 p.p.

Groepsgrootte:

minimaal 10

Duur:

2 uur

Locatie:

In het centrum van Dordrecht  

page.image