TeamBeeld maken

TeamBeeld maken

Samenwerken met kunstenaars om het creatieve potentieel van uw bedrijf te ontdekken!

Tijdens teambuilding-dag een creatieve sessie op locatie: Deelnemers gaan onder begeleiding van een kunstenaar aan de slag. Dit is een intensieve teambuilding-workshop waarbij in samenwerking met collega's een kunstwerk wordt gemaakt. Wij werken met professionele kunstenaars die afgestudeerd zijn aan de keramiekafdeling van de Gerrit Rietveld Academie

Verschillende thema's en functie binnen het bedrijf worden vormgegeven met klei. Vele handen maken licht werk, de klei-vormen geeft het team aan elkaar door. Hierbij ervaart men hoe het is om aan het werk van de ander verder te werken. En hoe het is om het eigen werk uit handen te geven, met en zonder communicatie. Vervolgens worden de klei-vormen door de deelnemers onder technische begeleiding van een kunstenaar verwerkt tot een kunstwerk.

In ons atelier wordt het beeld gebakken zodat het een blijvend keramisch kunstwerk wordt. Dit kunstwerk krijgt een mooie plek uw bedrijf, maakt de samenwerking binnen het bedrijf zichtbaar en is een mooie herinnering aan de teambuilding-dag.

Op locatie tijdens een teambuilding-dag een kunstwerk maken met maximaal 20 personen.

Inclusief:

– uren op locatie

– intensieve begeleiding bij de totstandkoming van een kunstwerk in teamverband

– maatwerk

– 1 assistent

– mobiele klei-atelier

– uniek keramisch kunstwerk

– materiaal

– stookkosten keramiekoven

– draaischijf

Prijs:

op aanvraag

Groepsgrootte:

maximaal 20 personen

Locatie:

Dordrecht (maar ook op iedere locatie in Nederland)  

page.image

Meer informatie, of deze creatieve workshop boeken?

* Dit veld is verplicht