Servies beschilderen € 29,95

Servies beschilderen

Een creatieve workshop waarbij je in aanraking komt met de speciale technieken van het servies beschilderen. Iedereen kan het, je hoeft geen schildertalent te hebben. We gaan samen jouw stijl bepalen. Je kan zelf tekenen, maar wij hebben ook diverse sjablonen die je kunt gebruiken. Je gaat aan de slag met porseleinstiften en porseleinverf. Deze workshop is ook erg geschikt als teamuitje en als vrijgezellenfeest. Bij de workshop servies schilderen heb je verschillende keuzes:

A) Je maakt iets voor jezelf. Je kan kiezen uit: - plat bord, diep bord, kom, tegel, theepot, kop en schotel, schaal, vaas enz.

B) Je maakt met z'n allen een compleet servies. Dit wordt vaak gedaan bij vrijgezellenfeesten, jubilarissen of iemand die bv. 50 wordt

Aan het einde van de workshop hoeft het servies alleen nog afgebakken te worden, zodat je het ook kan afwassen. Het afbakken doe je thuis in de oven. Je krijgt van ons natuurlijk een beschrijving mee. 

Inclusief

-gebruik van materialen

-professionele begeleiding

-koffie/thee met iets lekkers

Prijs:

€ 29,95 p.p.

Extra optie

Voor slechts € 6,95  p.p. kan je een hapjes en drankjes arrangement bijboekenWij serveren dan fris, wijn, en overheerlijke hapjes.

Groepsgrootte:

minimaal 10

Duur:

circa 2,5 uur

Locatie:

Otto Dickeplein 1
Dordrecht 

Wij geven ook workshops op locatie!

page.image

Meer informatie, of deze creatieve workshop boeken?

* Dit veld is verplicht