Proef Dordrecht € 49

Proef Dordrecht

Deze proeverij neemt u mee door Dordrecht. Dit is weer eens een hele andere manier van de stad bezoeken. U maakt een wandeling door de oudste stad van Holland en proeft heerlijke dingen.

10.30 – 11.00 uur

Wij ontvangen u met koffie/thee en iets lekkers. 

11.00 – 12.30 uur

U wordt opgehaald  door onze gids. Hij/zij neemt u mee voor een wandeling door Hollands oudste stad met haar roemrijk verleden. Tijdens uw wandeling brengt u een bezoek aan de Grote Kerk.

12.30 – 14.00 uur

U gaat lunchen in een prachtig restaurant in Dordrecht

 14.15 – 15.45 uur

Sinds 1872 worden in de distilleerderij in de Vriesestraat jenevers en likeuren gestookt. Nog steeds worden de producten van Rutte op ambachtelijke wijze gemaakt uit natuurlijke ingrediënten zoals kruiden en vers fruit. De sfeervolle winkel en proefkamer hebben het goede van de traditie behouden. Tijdens een bezoek krijgt u uitgebreid uitleg over hoe de bijzondere dranken geproduceerd worden en kunt u een blik werpen op de ketels in de distilleerderij. Natuurlijk sluit u af met een proeverij!

Inclusief

-           1 keer koffie / thee met lekkers

-           Stadswandeling met gids

-           Lunch

-           Proeverij bij distilleerderij Rutte & Zn.

Bijzonderheden Op zaterdag komt er voor groepen onder de 20 personen een toeslag bij voor de distilleerderij, zij hanteren op zaterdag namelijk een minimum van 20 personen.

Prijs:

€ 49,00 p.p.

Groepsgrootte:

minimaal 15

Locatie:

Dordrecht  

page.image

Meer informatie, of deze creatieve workshop boeken?

* Dit veld is verplicht