Proef Dordrecht € 47,50

Proef Dordrecht

Deze proeverij neemt u mee door Dordrecht. Dit is weer eens een hele andere manier van de stad bezoeken. U maakt een wandeling door de oudste stad van Holland en proeft heerlijke dingen.

10.30 – 11.00 uur

Wij verwachten u in de beste chocolade zaak van Dordrecht ‘nJoy Chocolate. Daar krijgt u een chocoladeproeverij en 1 kopje koffie of thee. Zodra u bij ‘nJoy Chocolate binnen stapt, wordt u welkom geheten door de zoete, weelderige geur van chocolade. Eenmaal binnen in deze rustieke doch luxueuze vestiging verlustigen uw ogen zich aan de prachtig uitgestalde bonbons en chocoladecreaties en terwijl u verder kijkt, ziet u de bedrijvigheid in het productiegedeelte van de vestiging.

11.00 – 12.30 uur

U wordt opgehaald  bij 'nJoy Chocolat door onze gids. Hij/zij neemt u mee voor een wandeling door Hollands oudste stad met haar roemrijk verleden. Tijdens uw wandeling brengt u een bezoek aan de Grote Kerk.

12.30 – 14.00 uur

In de Vriesestaete wordt u door onze gastvrouw Roely hartelijk ontvangen voor een heerlijke lunch. Het brood dat zij serveren komt van Robert van Beckhoven. Hij is meester boulangier en bekend van het tv programma ‘Heel Holland Bakt’.

14.15 – 15.45 uur

Sinds 1872 worden in de distilleerderij in de Vriesestraat jenevers en likeuren gestookt. Nog steeds worden de producten van Rutte op ambachtelijke wijze gemaakt uit natuurlijke ingrediënten zoals kruiden en vers fruit. De sfeervolle winkel en proefkamer hebben het goede van de traditie behouden. Tijdens een bezoek krijgt u uitgebreid uitleg over hoe de bijzondere dranken geproduceerd worden en kunt u een blik werpen op de ketels in de distilleerderij. Natuurlijk sluit u af met een proeverij!

Inclusief

-           1 keer koffie / thee met chocoladeproeverij

-           Stadswandeling met gids

-           Lunch

-           Proeverij bij distilleerderij Rutte & Zn.

Bijzonderheden Op zaterdag komt er voor groepen onder de 20 personen een toeslag bij voor de distilleerderij, zij hanteren op zaterdag namelijk een minimum van 20 personen.

Prijs:

€ 47,50 p.p.

Groepsgrootte:

minimaal 14

Locatie:

Dordrecht  

page.image

Meer informatie, of deze creatieve workshop boeken?

* Dit veld is verplicht