Cold Case Citygame € 35

Cold Case Citygame

Een oude onopgeloste moord in Dordrecht.

Cold Case is een moordspel dat in Dordrecht wordt gespeeld. In de zomer van 1991 is er iemand in de binnenstad vermoord aangetroffen. Helaas is de moord nooit opgelost.

Door een ontvangen anonieme brief en nieuw bewijsmateriaal kunnen we deze oude onopgeloste moord wellicht wel oplossen. Tijdens het spel in de stad komen we steeds nieuwe aanwijzingen tegen. Elke aanwijzing leidt weer tot nieuwe inzichten. Wie heeft het gedaan? Hoe en waarom? Was het een partner? Een minnares, of was het toch de buurjongen?

Hoe gaan we van start tijdens deze Cold Case citygame?

De spelbegeleider(s) ontvangt jullie op de afgesproken locatie en begeleidt de hele Cold Case. We beginnen bij de basis: de plaats delict in de binnenstad. De detective teams worden samengesteld. Per "Cold case" spel zijn er minimaal 2 groepen. Hoe meer deelnemers des te meer groepen. En bij kleine groepjes spelen we het spel met 1 team. Elk team krijgt dezelfde doos met de "cold case": een opgeloste moordzaak uit het verleden met daarin aanwijzigingen en gegevens. Vervolgens gaan de teams in de stad op zoek naar aanwijzingen en oplossingen.

Tijdens het spel moet je als team achter het volgende zien te komen:

- Wie is verantwoordelijk voor de moord?

- Met welk moordwapen is de moord gepleegd?

- Wat was het motief?

Richting het einde van deze spannende citygame ontmoeten we elkaar na de tocht weer op een eindlocatie, daar strijden we als teams nog steeds tegen elkaar: De antwoorden en bevindingen worden overhandigd aan de commissaris. Het team met de juiste antwoorden en bevindingen wint!

CASE CLOSED!

INCLUSIEF

- Alle citygame materialen

- Citygamebegeleiding

- Prijs winnaars

Prijs:

€ 35 p.p.

Groepsgrootte:

minimaal 10

Duur:

2 uur

Locatie:

centrum van Dordrecht  

page.image

Meer informatie, of deze creatieve workshop boeken?

* Dit veld is verplicht