Uncategorized

Geen gezeur meer over kerstpakketten

Leuk voor bedrijven in Dordrecht. Geen gezeur meer over de kerstpakketten! En…….allemaal ondernemers en producten uit Dordrecht.

Wil je met de kerst verrassen en exclusief voor de dag komen? Organiseer dan een verrassende kerstbijeenkomst en vergeet het standaard kerstpakket.

Met een kerstpakket lijkt het wel of je het niet altijd goed kan doen. Te veel eten, te weinig, eten, te veel cadeaubonnen, te klein of standaard.
Laat dat voor eens en voor altijd achter u en laat uw werknemers zelf hun kerstpakket samenstellen.
Stuur ze de kerstmarkt op bij u in het bedrijf zelf of op een bijzondere locatie. Op de speciaal voor uw medewerkers georganiseerde kerstmarkt staan kraampjes met producten; voor elk wat wils! Uw medewerkers winkelen zelf langs de gezellige kraampjes en kunnen muntjes inwisselen voor producten naar keuze. Uiteraard is er heerlijke catering, lekkere drankjes en gezellige muziek.
Alle medewerkers gaan gegarandeerd met een kerstpakket naar huis waarmee ze heel erg blij zijn; ze hebben het namelijk zelf bij elkaar gewinkeld.
De Kerstpakketmarkt organiseren wij graag voor u op uw eigen locatie of op een van de mooie locaties die Dordrecht rijk is.

Meer weten of direct een offerte opvragen? Dat kan! Bel gelijk met Erica de Winter op 06-20925035 of mail naar info@ericaevents.nl

 

Geef een reactie